Kurbanlarını kesen vatandaşlar, etlerini kıyma, kuşbaşı veya pirzola olarak hazırlatmak isteyen vatandaşlar,  kasap dükkanlarına akın etti. 
Poşet poşet etleri alan vatandaşlar kilogramı 10 TL’ye kasaplarda kıyma yaptırdı. 
Yozgat’ta kasaplar kurbanlıklarını kıyma yaptırmak isteyen vatandaşlarla doldu. Kurban Bayramı’nda et satışı yapamayan kasaplar ise kurban etlerinin kilosunu 10 TL kıyma yaparak para kazandı.
Kestirdikleri kurbanlıkları ya da dağıtılan kurban etlerini uzman ellerde pirzola, bonfile ya da kıyma olarak hazırlatmak isteyen vatandaşlar kasapların yolunu tuttu. 
Kasap Nurettin Aydın,  Kurban Bayramı’nda vatandaşların kestikleri kurbanların etlerini kendilerine getirdiğini söyledi.
Aydın, “Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya çalıştık. Kıyma ve kuşbaşı isteyen vatandaşlarımız oldu. Kilosunu 10 TL’den çekerek vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Vatandaşlarımızın getirdiği kıyma ve kuşbaşıları kendilerine çekip veriyoruz” dedi.                      SALİH AKGÜL
 

Editör: Hakimiyet Gazetesi