AK Parti Yozgat İl Başkanı Av. Hasan Kandemir, 23 Şubat Pazar günü düzenlenecek 8. Olağan Büyük Kongre'ye vatandaşları davet etti. Başkan Kandemir, gazetemizi ziyaret ederek kongre hazırlıklarına ilişkin bilgiler verdi. AK Parti kongrelerinin bayram ve şölen havasının yaşandığına değinen Kandemir, 8. Olağan Büyük Kongre'nin de aynı havanın yaşatılacağını dile getirdi.
Yozgat merkez ve ilçelerden yaklaşık 2 bin partililerle kongreye katılacaklarını aktaran Kandemir, büyük kongre için gün saydıklarını belirtti.
Yozgat’ın bir kez daha gür sesle Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldığını haykıracağını vurgulayan Kandemir, "23 Şubat'ta gerçekleşecek olan bu büyük kongremize, Yozgat olarak güçlü bir katılım sağlayarak Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz. Bu süreçte bizlerle birlikte yol yürüyen tüm teşkilat mensuplarımıza, bizlere gönülden destek veren kıymetli vatandaşlarımıza, şükranlarımı sunuyorum. Kongrelerimiz hayırlı, yolumuz açık olsun" dedi.
AK Parti'nin, değişim ve yenilenme sürecini köklü tecrübesiyle harmanlayarak bugünlere geldiğinin altını çizen Kandemir, "Her yeniliği, birikimle besleyip milletimize gönülden hizmet edecek kadrolar yetiştirmiştir. İşte bu nedenle, bizim anlayışımızda kadrolar arasında ‘eski' ya da ‘yeni' ayrımı yoktur. Bizde sadece davamıza hizmet eden güçlü bir ekip ruhu ve adanmışlık vardır.
sayısız eseri Türkiye'mize kazandırmak için gece gündüz demeden olağanüstü bir gayret göstererek çalıştık. Milletimizin bağrından çıkan ve milletimizin hissiyatına tercüman olan bir dava hareketi olarak hep sahada yer aldık. Ülkemizi, uluslararası arenada ne söylediği dikkate alınan, görüşlerine başvurulan bir devlet konumuna taşıdık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye, dünya sahnesinde mazlumların gür sesi, adaletin en güçlü savunucusu ve yaralı vicdanların tercümanı oldu" ifadelerini kullandı.
ÇETİN MERMERTAŞ