Teknik direktör Cem Kavçak önderliğinde çalışan futbolcular, zorlu deplasmanda alacakları galibiyetle seriyi devam ettirmeyi hedefliyor.
Teknik direktör Cem Kavçak, yaptığı açıklamada, "Orduspor maçı bizim için çok önemli. İyi bir takımla oynayacağız. Ancak biz de hazırız. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu yerinde. İnşallah deplasmandan galibiyetle dönerek hem kendimizi hem de taraftarlarımızı mutlu edeceğiz." dedi.
Bozoksporlu futbolcular, hem fiziksel hem de taktik olarak kendilerini geliştiriyorlar. Antrenmanlarda yoğun bir tempo yakalayan oyuncular, maç için şimdiden hırslı olduklarını gösteriyor.
Yozgatspor taraftarları da takımına büyük destek veriyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ve maçlara gelerek takımına moral oluyor. Taraftarların bu desteği, oyuncuları daha da motive ediyor. SALİH AKGÜL