Meslektaşımız Rabia Sultan Büyüker, Erdal Sedef ile mutluluk denizine yelken açtı. Genç çiftlerin nişan merasimleri Yozgat Belediyesi Fatih Mahallesi Konağı’nda gerçekleştirildi. Nişan merasimine genç çiftler alkışlar arasında salona girdi. Çiftin ilk dansı davetlilerin büyük beğenisini çekti.
Büyüker ve Sedef ailelerinin yakınları ve genç çiftlerin yakın arkadaşlarının katıldığı nişan töreni gerçekleştirildi.
Nuran-Hasan Büyüker çiftçinin biricik kızı Rabia Sultan Büyüker, Filiz-Ertuğrul Sedef çiftinin oğulları Erdal Sedef sade bir tören nişan yüzüklerini taktı.
Genç çifti bu özel günlerinde sevdikleri ve aileleri de yalnız bırakmazlarken anne ve babaları Nuran-Hasan Büyüker, Filiz-Ertuğrul Sedef de tüm davetlilerle yakından ilgilendiler.
Duygularını paylaşan Rabia ve Erdal, "Uzun sürecek mutluluğumuzun başlangıcı olan nişanımızı taktık. Hayatımızın en güzel anlarından birini yaşadık. Bizi, bu güzel günümüzdeki yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Bu anlamlı günümüzde ailelerimizin, dostlarımızın yanımızda olması bizi çok mutlu etti” dediler.
Hakimiyet Gazetesi olarak Büyüker ve Sedef ailelerini kutluyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. SALİH AKGÜL